sâmbătă, 7 noiembrie 2009

CONCURS
IN PERIOADA 7-11-2009 - 6-12-2009 POTI CASTIGA UN PREMIU IN VALOARE DE 100 DE RON. TOT CE TREBUIE ESTE SA INTRI PE ACEST BLOG http://ANET89.BLOGSPOT.COM SI SA RASPUNZI LA INTREBAREA ''IN CE AI INVESTI ,DACA AI AVEA O SUMA IMPORTANTA? '' CEL MAI ORIGINAL RASPUNS VA FI PREMIAT(DACA VOR FI MAX 3 RASPUNSURI CARE SUNT FOARTE BUNE VOR FI PREMIATE) INSCRIE-TE IN RUBRICA PERSOANE INTERESATE SI FII CAT MAI ACTIV PE ACEST BLOG. ACTIVITATEA CONSTA IN A DA NISTE CLICURI PE BANERELE PUBLICITARE,IN A COMENTA POSTARILE SI IN A VOTA SONDAJELE SAPTAMANALE. INTRA IN FIECARE ZI CATE MAX 2 MIN SI POTI CASTIGA.

27 de comentarii:

  1. daca as avea o suma importanta as investi intr-un rinichi si asa as scapa de dializa.

    RăspundețiȘtergere
  2. dana73_76
    daca as avea o suma importanta de bani mi-as indeplinii visul de o viata si acela de-a mi cumpara o casa pentru cei 4 copii ai mei ca stam cu chirie

    RăspundețiȘtergere
  3. ..hmm...avand in vedere faptul ca e criza..si multe dintre afacerile de pana acum nu mai prospera ca inainte..pot sa spun ca in domeniul panificatiei..patiseriei..oricum mie mi se pare mult mai cool sa deschid un magazin cu haine pentru tineri,la moda si totusi accesibile..si de ce nu, poate sa creez propria linie de haine:)

    RăspundețiȘtergere
  4. DACA AS AVEA O SUMA IMPORTANTA DE BANI MI-AS CUMPARA O CASA SI O MASINA SI MI-AS DESCHIDE O AFACERE

    RăspundețiȘtergere
  5. In conditiile de criza scartiie majoritatea afacerilor.As investi intr-un hypermarket daca as avea o suma fabuloasa,pentru ca de hrana sau obiectele de uz casnic sau imbracamintea pentru copii/adulti nu ne putem lipsi- sau as investi intr-o casa pe care as inchiria-o,in cazul in care suma ar fi de 20000-70000 E.In Bucuresti,cel putin,nevoia de case nu cred ca va fi acoperita vreodata,fiind un oras mare cel putin persoane din provincie care vor avea nevoie de o casa.
    Iuliana tdj31@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. as investi in mine..:D...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu as investi in nimic.. i-as cheltui. Astfel, in locul 'profitului'pe termen lung mi-as oferi o bucurie imediata..
    Deci as investi intr-o stare de zambet..
    sickgirl@k.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. O parte i-as folosi in interes propriu (hainute, papucei,carti si alte chestii care m-ar face happy), iar cu cealalta parte as face probabil un om fericit oferindu-i ceva ce ii lipseste. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. As investi intr-o companie privata destinata activitatii de producere a extractelor naturale din plante (uleiuri volatile, siropuri, tincturi, extracte hidroalcoolice etc.). "Mama natura" este foarte darnica, astfel ca materia prima se gaseste din abundenta, iar aceste produse sunt tot mai cautate pe piata...

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca as detine o suma importanta de bani mi-as deschide propia firma pentru a nu mai sta mereu la interviuri sperand sa gasesc un loc de munca decent

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca as avea o importanta suma de bani , as deschide un azil pentru batrani si un orfelinat , deoarece acestia sunt abandonati de acele persoane care se gandesc numai la ele si uita ca si acesti batrani sau copii au nevoie de afectiune , de dragoste , au nevoie sa vada ca sunt persoane carora le pasa de ele . Tocmai de aceea daca as avea o suma de bani mare , le-as oferii batranilor si copiilor un zambet , o noua viata , un nou inceput , le-as oferii ceva mai bun , ceva de merita .

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca as avea bani i-as investi in producerea si distribuirea jocurile pentru calculator deoarece castigurile sunt imense, spre exemplu ubisoft care este una dintre cele mai mari compani de producere si distribuire a jocurilor pentru computer incaseaza anual peste 7 milioane de euro

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu as investi intr-un orfelinat,sunt multe orfelinate in care copii nu au condiitii foarte bune de trai,eu iubesc foarte mult copiii si daca as putea i-as adopta pe toti cei care au ramas orfani sau abandonati.Copii sunt cea mai mare binecuvantare de la Dumnezeu!Cea mai mare bucurie a omului

    RăspundețiȘtergere
  14. As investi intr-un magazin de sporturi extreme :-? adica echipamente de snowboard si de skateboard, haine si incaltaminte. Sunt prea putine magazine de genul in bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  15. dak3_sim0na@yahoo.com18 noiembrie 2009 la 17:29

    Buna ziua.Scurt si la subiect.O investitie profitabila este cultivarea rapitei.Nu este costisitoare,nu necesita multa munca.Produsul poate fi procesat in biodiesel.Avand in vedere situatia tarii,este destinat exportului.Odata cu intrarea in UE si in Romania se acorda subventii pentru fermierii care livreaza rapita fabricilor de biocombustibili.Astfel,cei care cultiva rapita,porumb,floarea-soarelui sau alte plante energetice si incheie contracte de furnizare a materiei prime cu producatorii de bioetanol si biocombustibili,pot primii o subventie de aproape 42 de euro pe hectar,in plus fata de plata din fonduri UE.
    In cazul in care nu doriti sa va aruncati intr-o asemenea investitie serioasa voi revenii cu noi sugestii.
    Dache Simona
    dak3_sim0na@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. dak3_sim0na@yahoo.com18 noiembrie 2009 la 17:39

    Si desigur,asa cum au mai sugerat si unele persoane, piata imobiliara este o optiune.Si totusi,nu orisicum.Dat fiind criza proprietarii au fost nevoiti sa scada din pret.O metoda de a da randament este aceea de a cumpara locuinte in zona caminelor universitare,de exemplu.Este o investitie mai sigura,motivele se stiu...caminele nu au loc pentru toti.

    RăspundețiȘtergere
  17. dak3_sim0na@yahoo.com18 noiembrie 2009 la 17:54

    O alta investitie care nu necesita multi bani si totusi este profitabila graviteaza in jurul Deltei Dunarii.Ca locuitor al orasului Tulcea,personal, as investi in cumpararea unui vaporas sau cel putin o salupa.Este foarte profitabila.Preturile la care sunt inchiriate sunt atat de mari incat ma mir ca turistii(romani si mai ales straini) continua sa vina zi de zi.Cunosc persoane care in scurt timp si-au mai cumparat o salupa si tot asa;venitul nu stagneaza,nu este unul fix iar afacerea continua sa se extinda.Nu mai mentionez ca pensiunile din Delta sunt adevarate comori.
    Dache Simona, in speranta ca v-am fost de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  18. As investi intr-o firma de asigurari de viata cu activitate cumulata de investitie/economisire. E mult mai avantajos decat a tine banii la banca.
    Ca sa se inmulteasca banii trebuie sa circule. Sa investesti tu banii, nu prea te pricepi, asa ca de ce sa nu o companie sa investeasca banii tai in fonduri de investitii, burse de valori, fonduri mutuale si astfel de chestii. Astfel tu nu mai trebuie sa muncesti nimic cautand ce e cel mai avantajos sa cumperi si cand sa vinzi; se ocupa ei de asta. Plus mai ai si acea asigurare de viata in caz ca patesti ceva. E avantajos, nu?

    RăspundețiȘtergere
  19. HMMMM DACA AS AVEA O SUMA MARE DE BANI ASI DESCHIDE O MICA AFACERE O FERMA DE ANIMALE E O INVESTITIE AVANTAJOASA SI PRODUCTIVA SI AS MAI INVESTI O FIRMA DE CONSTRUCTIE ASA DA VIATA

    RăspundețiȘtergere
  20. eu mi-as face o casa , as face o afacere pt viitorul nostrul romanilor care nu au loc de munca si sa avem ce sa lasam la baietelul nostru de 1 anisor

    RăspundețiȘtergere
  21. daca as ava o suma mare de bani, as cumpara o insula mica, mi as face o casuta si as trai departe de lumea asta agitata, de viata cotidiana plina de probleme....daca as avea bani..dar nu ii am....

    RăspundețiȘtergere
  22. daca as avea o suma importanta de bani as investi prin 2014,atunci as spera sa treaca criza financiara intr-o fabrica de produse textile pentru ca in europa sunt la baza materialele textile.

    RăspundețiȘtergere
  23. eu mi-as pune un pik la banca si cu restu i-as ajuta pe parintii mei ... sa-si rezolve toate problemele ...

    RăspundețiȘtergere
  24. In educatie as investi suma importanta.Iubesc copiii si mi-e scarba cand vad ca profesorii asteapta doar bani!

    RăspundețiȘtergere
  25. As investi in copiii talentati fara venituri.I-as sustine financiar pentru a castiga concursuri internationale in diferite domenii si a duce renumele Romaniei peste hotare.

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca as avea o suma importanta de bani mi-as cumpara o casa, pentru ca sunt studenta si in curand va trebui sa ma mut; as calatori in diferite locuri: in Laponia, pentru ca de mica visez sa vizitez orasul lui Mos Craciun si sa vad renii, la Polul Nord sa vad pinguinii si in Australia sa vad cangurii. As infiinta un adapost mare de tot pentru animalele abandonate pentru a nu mai fi eutanasiate si as angaja persoane pentru s avea grija de ele pana cand vor fi adoptate. As cumpara cadouri de sarbatori pentru copii, batrani si familii care nu-si permit sa le faca o bucurie copiilor lor din cauza veniturilor financiare mult prea mici. Restul banilor ramasi i-as pastra pana cand voi absolvi facultatea si imi voi construi un cabinet stomatologic dotat cat mai modern in care voi lucra.

    RăspundețiȘtergere

lasati un comentariu